Inhoud Diverse
- Konijn
op zijn "Vlaams" (konijn met pruimen)

- Zalmtimbaaltjes
met dilleroomsaus
- Zalmfilet in een pittige marinade
- Een feestelijk hapje van rauwe ham met aardbei, monchou
en pepertjes
- Kabeljauw in kokossaus
- Zalm
met Pernod en ansjovis
- Zalm met limoensaus
- Pastasoep met basilicumsaus
- Limburgs lamsstoofpotje
- Kruidenpannenkoek gevuld met vlees
- Drentse koolraapstamppot
- Kalkoenrolletjes met kervelsaus
- Garnalencocktail
- Avocado
met krab
- Tonijnsalade
- Peren
in rode wijn
- Ovenschotel van tonijn en aardappelblokjes
- Kip
in rode saus
- Kalfszwezerik
met een taartje van appel en kalfslever in een jus van sjalotjes en rozemarijn
- Zuurkool met gehakt en ananas uit de oven
- Konijn met "Kebab-saus"